SVG animaties met Lottie

Als experts in bewegend beeld zien ook wij graag animaties in de hoogste kwaliteit. Daarom zijn we continue op zoek naar de beste technieken en nieuwste ontwikkelingen. Dit bracht ons bij de plug-in ‘Lottie’ van Airbnb. Deze plugin exporteert SVG animaties rechtstreeks uit Adobe After Effects.

Lottie is de perfecte tool om complexe SVG animaties op een snelle en eenvoudige manier te ontwikkelen. En daar houden wij van.

Dynamisch & Interactief

Het resultaat van Lottie is gemakkelijk te implementeren op het web en in mobiele applicaties. Het is lichtgewicht, geschikt voor alle resoluties en is dynamisch + interactief te maken.

De uitwerkingen kunnen verschillen van een vloeiende logo animatie tot een complete storytelling website met gepersonaliseerde animaties op basis van verkregen data.

Er valt niet tegenop te programmeren

Het programmeren van een SVG animatie kost veel tijd en brengt beperkingen met zich mee. Lottie versnelt dit proces en maakt de mogelijkheden oneindig. Dit in combinatie met ervaren animatoren zorgt voor de mooiste resultaten.

Van een helpende hand tot interactieve infographic

Of je nu zoekt naar een schakel tussen de ontwerper en programmeur of een adviseur op het gebied van digital storytelling. We zijn er voor je en denken graag met je mee!